23948sdkhjf

Biga satser på Østjylland

Stigende salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger til private i det østjyske område har skabt basis for et nyt showroom i Aarhus.
I februar 2011 stiftede en investorgruppe selskabet Biga A/S og genoptog dermed produktionen af de kendte Biga-løsninger efter Skandinavisk Køkkengruppe, der havde lukket Biga et halvt år forinden.

Her halvandet år efter opstarten udvider Biga med et nyt showroom, der skal supplere de eksisterende udstillingsfaciliteter på fabrikken i Hjorthede ved Bjerringbro. Det nye showroom får adresse i Hvidevareterminalen på Bredskiftevej i Aarhus og skal sikre Biga større synlighed på det aarhusianske køkkenmarked.

- Vi oplever en stigende tilgang af salg til private i det østjyske, og derfor har det været naturligt for os at søge efter en mulighed for at åbne et showroom i Aarhus. Der sker stadig rigtig meget i og omkring Aarhus – herunder også større byggerier – og derfor finder vi det meget relevant at være til stede i dette marked. Vi er glade for, at det er lykkedes at indgå i et samarbejde med Hvidevareterminalen om at profilere vores produkter sammen, siger Bigas administrerende direktør, Christian G. Jensen.

Bigas udstilling er etableret som en integreret del af hvidevarebutikken, og rådgivning om såvel køkkener som hvidevarer varetages af fagfolk inden for begge brancher. Til at tage sig af kunderne i køkkenafdelingen har Biga ansat en sælger, der har arbejdet inden for køkkenbranchen i en længere årrække.
Læs mere om: BIGA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108