23948sdkhjf

Procesprisen hylder gentænkning af kompliceret byggeproces

Boligfonden Kubens Procespris går i år til Nyt Hospital Nordsjælland og NCC Danmark A/S

Årets vinder af Boligfonden Kubens Procespris har i særlig grad bidraget til at udvikle samarbejde og arbejdsprocesser inden for byggeriet.

Sådan lyder blandt andet begrundelsen for at give Nyt Hospital Nordsjælland og NCC Danmark A/S prisen, der blev uddelt torsdag aften ved en prisfest i Kastrup.

"Vinderen har udvist stort mod ved at tage et opgør med den traditionelle silotænkning i byggebranchen og bane vej for en kultur- og adfærdsændring i retning af større ærlighed og bedre samarbejde. De ord kan man i virkeligheden sætte på alle tre finalister, men juryen har særligt været imponeret over vinderens evne til at træde et skridt tilbage og optimere og se på tværs af de traditionelle rolleafgrænsninger", lyder det blandt andet fra juryen hos Building Awards under Licitationen - Byggeriets Dagblad.

"Vinderen har formået at gentænke byggeprocessen og overgangen til drift helt grundlæggende på en måde, som store dele af branchen kan lade sig inspirere af i arbejdet med at optimere byggeriet og samarbejdet og derigennem spare på ressourcerne, lyder det videre i juryens begrundelse.

Læs mere om Building Awards 2022 og dette års finalister på www.licitationen.dk/ba22

Se nøgletal for:
Læs mere om: Building Awards
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.784