23948sdkhjf

579 mio. kr. til fremtidens retspsykiatri

Planer om etablering af 25.000 m² nybyggeri på Psykiatrisk Center Sct. Hans er nu en realitet. Indstillingen om statslig medfinansiering er blevet godkendt.
Med en bevilling på i alt 579 mio. kr. (2012) er Danmarks største retspsykiatriske afdeling, 25.000 m² nybyggeri på Psykiatrisk Center Sct. Hans, ikke længere blot en vision men et håndgribeligt projekt, der vil skabe helt nye standarder for retspsykiatrien i Danmark.

Det kommende byggeprojekt på Sct. Hans indebærer udbygning af retspsykiatrien i Region Hovedstaden og etablering af en ny lukket afdeling med 126 sengepladser. Der er tale om et forandringsprojekt, hvor nye muligheder for arbejdstilrettelæggelse, kapacitetsudnyttelse og patientforløb indtænkes i nuværende rutiner og rammer.

- Visionen med projektet er at optimere behandlingstilbuddene til de retspsykiatriske patienter og skabe et modelcenter for retspsykiatri på internationalt niveau, fortæller direktør i Region Hovedstadens Psykiatri, Martin Lund

En projektkonkurrence er allerede i gang og seks prækvalificerede totalrådgiver teams er i øjeblikket i gang med at udforme deres bud på det kommende projekt. Der offentliggøres en vinder af projektet i sommeren 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094