23948sdkhjf

Energirigtige installationer i grønt domicil

YIT leverer iinstallationerne til IT-virksomheden Ateas nye 8.000 m² store domicil i Aarhus.
I Skejby ved Aarhus er NCC Construction ved at bygge et nyt domicil til IT-virksomheden Atea. En bygning som bliver en af Aarhus' mest energibesparende og innovative kontorbygninger.

Byggeriet, der er udviklet af NCC Property Development, skal stå færdigt i februar 2013, hvor Ateas 400 aarhusianske medarbejdere flytter ind.

Bygningen som show-case
Som lejer er Atea med til at sætte sit tydelige præg på byggeriet. Udover at give bygningen en bæredygtige profil ønsker Atea, at den bliver en show-case for det moderne fleksible kontormiljø med alt, hvad det indebærer af de mest højteknologiske it-løsninger. Det indebærer, at bygningen dels skal ose af IT og dels være grøn og energibesparende.

Derfor prioriteres de rigtige materialer og de bedste IT-løsninger højt. Faktisk går byggeriet 25 procent under de nationale krav, når det angår energibesparende foranstaltninger.

Det bidrager YIT i stor stil til ved at levere energirigtige installationer bl.a. til styring af varme, ventilation, køling, belysning og solafskærmning. Det oplyser firmaet på sin hjemmeside.
Læs mere om: YIT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156