23948sdkhjf

3.800 nye varmemålere i Lystrup

Lystrup Fjernvarme har indgået aftale om levering af knap 3.800 intelligente varmemålere fra Kamstrup A/S, som står for levering af målere, aflæsningssystem og installation.
Mange af de østjyske fjernvarmeværker er igennem de seneste år begyndt at udskifte de gamle varmemålere med intelligente målere, hvor forbruget fjernaflæses direkte fra fjernvarmeværket.

Lystrup Fjernvarme er nu den seneste i rækken, da der er indgået aftale om levering af knap 3.800 intelligente varmemålere fra Kamstrup, som står for levering af målere, aflæsningssystem og installation. Installationen påbegyndes september 2012 og afsluttes til december 2013.

I forvejen er Lystrup Fjernvarme i gang med at optimere deres forsyningsnet, og ifølge direktør Poul B. Skou vil både forbrugerne og fjernvarmeværket få stor gavn af den nye investering:

- Vi er allerede i gang med at renovere vores fjernvarmerør og stikledninger, og med de nye varmemålere vil vi opleve endnu højere effektivitet af varmeforbruget. Forbrugerne vil også fremover være sikre på at få aflæst deres forbrug helt nøjagtigt, og samtidig vil den indbyggede lækageovervågning registrere utætte rør eller sprængninger. Derved er det muligt at undgå større vandskader hos forbrugerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111