23948sdkhjf

Udvidelse skal sikre vvs-virksomhed markedsandele

Den store sønderjyske vvs-virksomhed VVS Søberg vil med overtagelsen af resterne af det hedengangne Mazanti Smedien/VVS erobre markedsandele på Fyn.
Resterne af det nu lukkede firma Mazanti Smedien/VVS i Ullerslev er blevet en del af virksomheden VVS Søberg. Det skriver Lokalavisen Nyborg.

Dermed har montører fra det lukkede firma, Ebbe Jespersen og Christian Maack, nu fået ca. 140 nye kolleger, og det er ikke planen, at de to skal være alene i den østfynske afdeling i Ullerslev.

- Men det er helt klart vores agt, at vi skal udvikle afdelingen, så vi også kan ansætte nogle flere. Her staser vi altid på at få fat i lokale folk med kendskab til kunderne i området, siger områdechef Michael Hansen fra VVS Søbergs Kolding-afdeling til Lokalavisen Nyborg.

Store ordrer på hele Fyn
Med overtagelsen i Ullerslev vil VVS Søberg ikke kun have fat de østfynske kunder. Opgaverne skal vindes på hele Fyn. Som del af en vvs-virksomhed med godt 140 ansatte er det ikke kun de små opgaver, der skal i bogen:

- Med den størrelse, vi har, har vi specialiserede folk indenfor mange forskellige felter. Vi udfører vvs-arbejde på store byggerier og specialopgaver, siger Michael Hansen.

VVS Søberg udvidede i november 2011 voldsomt med overtagelsen af Kückelhahn’s Vestergades Smede og VVS, som havde ca. 50 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094