23948sdkhjf

Han skal drive bæredygtighed hos AP Ejendomme

For at styrke arbejdet med den grønne omstilling i sine projekter har AP Ejendomme udnævnt Morten Leen til Chief Sustainability Officer (CSO). Det skriver AP Pension-datterselskabet i en pressemeddelelse.

Dermed bliver arbejdet med omstillingen af byggeriet i mere bæredygtig retning i selskabets projekter forankret under Morten Leen, der har en baggrund som jurist og siden advokat, og som siden 2018 har været projektchef i AP-selskabet.

– Vi har sat flere projekter i gang, som kan være med til at sætte nye standarder for, hvordan vi herhjemme kan arbejde med den grønne omstilling i branchen. Men vi vil fortsat gerne udvikle os og præge byggesektoren, så vi hele tiden løfter barren for, hvordan byggesektoren kan blive en del af løsningen, når vi taler om de planetære grænser og absolut bæredygtighed, siger Morten Leen.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, kalder det som et naturligt skridt, at selskabet har en fast ankermand til at stå for yderligere udvikling af arbejdet med den grønne omstilling.

– Tilgangen til arbejdet med den grønne omstilling er et konkurrenceparameter i branchen, som kan betyde forskellen på, om du vinder et projekt eller ej. Vi er med helt fremme på det parameter, men for at stå endnu stærkere i konkurrencen, ser vi det som et naturligt tiltag, at vi forankrer vores arbejde med den grønne omstilling hos en person, som kan dedikere en stor del af sin arbejdstid med området, siger Peter Olsson i pressemeddelelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fremgang på top og bund hos Arkitema
Smider 2.000 ton sten i vandet til glæde for fisk og folk
Niras og Rum sammen om skole og institution i Søhøjlandet
Udvikler investerer trecifret millionbeløb i Odense efter rekordår
Aarhus-entreprenør køber op: Har nu over 275 ansatte
Seniorforsker: "Straffen for at overtræde asbestregler er latterlig"
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125