23948sdkhjf

Har solgt 200.000 kvm – nu køber kommune 300.000 kvm mere

Inden vi skriver 2023 vil salget af erhvervsjord i Middelfart Kommune have rundet 200.000 kvm.

For at have flere af de efterspurgte kvm på hylden til interesserede virksomheder køber kommunen tæt ved 300.000 kvm ekstra.

– Det kræver, at vi har erhvervsjord til interesserede virksomheder, så vi kan fortsætte de store vækstpotentialer i kommunen. Derfor var vi ikke tvivl om at slå til, da købet af Staurbyvej 14 var muligt, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen i en pressemeddelelse fra Middelfart Kommune.

– Vi har generelt mange følere fra virksomheder, som er interesserede i at placere sig her i kommunen, lyder det også fra borgmesteren, der også peger på infrastruktur som en vigtig faktor i virksomhedernes interesse.

Arealet ved Staurbyvej 14 nær Fynske Motorvej hænger sammen med en større ejendom langs hovedvejen, som kommunen opkøbte for få år tilbage.

Handlen ligger ifølge Frdb.dk på mere ned 41 mio. kr., hvilket før det til Middelfart Kommunes største investering i erhvervsjord siden købet af Middelfart Trafikhavn for 100 mio. kr. i 2019.

Planlægningsarbejdet nu igangsættes, inden erhvervsjorden sættes salg.

Efter grundkøbet ejer kommunen lige omtrent 525.000 kvm i området fra Staurbyvej til Aulbyvej langs sydsiden af motorvejen ved motorvejsafkørsel 58a Middelfart Ø.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.257