23948sdkhjf

Efter salg: Stifter får ny rolle hos klisterkæmpe

I en alder af 71 år har Karl Brynningsen valgt at drosle ned. Fremover vil han kun arbejde én dag om ugen i Dana Lim, som han for to år siden solgte industrilimvirksomheden PKI Supply til. En virksomhed, han selv var med til at grundlægge i 1995.

De seneste to år har Karl Brynningsen været en del af Dana Lims industriafdeling, men begyndelsen på det nye år betyder også begyndelsen på en ny tilværelse for PKI-stifteren. Han har igennem sit liv haft flere jobtitler, men limbranchen og interessen for mennesker har hele vejen igennem været den røde tråd.

– Karl har været en uvurderlig hjælp for os de seneste to år, hvor han har ydet en kæmpe indsats i forbindelse med overdragelsen og integrationen af et større industri-setup i Dana Lim. Det havde ikke kunnet lade sig gøre uden Karl og hans knowhow fra et helt liv i limbranchen, siger Lars Christensen, adm. direktør i Dana Lim, og fortsætter:

– Selvom det havde været en velfortjent pension for Karl, så glæder det mig, at han fortsat vil bidrage med sin store viden og support i forhold til vores forretning i Polen og Ukraine. Især med tanke på situationen i Ukraine lige nu, er det vigtigt for Dana Lim, at Karl har valgt at fortsætte, da han har en tæt tilknytning til vores samarbejdspartnere og kolleger i Ukraine

Glæder sig over at fortsætte

Karl Brynningsen var med til at stifte datterselskaber i Polen og Ukraine for PKI Supply i henholdsvis 2011 og 2018. Derfor vil han frem over fokusere på at supportere og udvikle forretningen i netop Polen og Ukraine.

– I min alder ville det nok være naturligt at gå på pension, men jeg føler stadigvæk at jeg har meget at bidrage med. Derfor er jeg glad for, at jeg fortsat kan komme på kontoret i Køge, og sammen med dygtige kolleger fortsætte med at udvikle vores stærke setup i Polen og Ukraine, som kun er vokset og blevet styrket de seneste år, siger Karl Brynningsen.

Fremover vil Troels Mølgaard, nuværende industrichef, overtage for Karl Brynningsen. De seneste to år har Troels Mølgaard og Karl Brynningsen haft et tæt samarbejde, men fremover vil Troels Mølgaard stå i spidsen for Dana Lims industriafdeling, som i dag består af 18 konsulenter i Danmark, Sverige, Litauen, Polen og Ukraine.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Byggeriet blev sat i stå: Nu vil Fælledby kære sag til landsretten
Udvikler vinder stor byudvikling: Rådhusgrund bliver til boliger
Ballerup vælger vindere af 14.000 kvm klimakile
Var anklaget for millionsvindel: Byggechefer slipper for straf
Ophæver navneforbud i sag om storentreprenørs insiderhandel
Region fjerner 550 ton forurenet jord fra legeplads
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.142