23948sdkhjf

Lindab Ventilation holder døgnåbent

Ventilationsspecialisten har åbnet Danmarks første selvbetjente varelager, hvor travle håndværkere kan købe ventilationsmaterialer alle døgnets 24 timer.
Kunderne hos Lindab Ventilations nye Flexi Shop vil opleve, at porten til varelageret altid står åben. Ventilationsspecialisten har nemlig netop slået dørene op for deres nye døgnåbne selvbetjeningslager i Odense.

- Det er sjældent en god forretning, når vores kunder skal bruge arbejdstiden på at handle ind. Med Flexi-shoppen kan vi forhåbentlig hjælpe vores kunder til at være mere effektive, siger Bjarne Dinsen, der er intern salgschef hos Lindab Ventilation i Jylland og på Fyn.

Fleksibilitet skaber glæde
Muligheden for at hente ventilationsmaterialer på alle tider af døgnet og i weekenderne bliver positivt modtaget af kunderne:

- Vi oplever ofte, at vi må afbryde et projekt for at nå forbi og hente materialer, inden leverandøren lukker. Nu kan vi gøre arbejdet færdigt og hente materialerne efterfølgende. Det gør os mere effektive, siger Karsten Bormlund, projektleder hos Bravida i Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142