23948sdkhjf

Kentto sætter tempoet op

Entreprenørvirksomheden Kentto, som har præsenteret endnu et overskud, har oprettet en bestyrelse med en ekstern bestyrelsesformand og det er besluttet at omdanne selskabet fra et anpartsselskab til et aktieselskab
Det går hurtigt for entreprenørvirksomheden Kentto. Og med endnu et år med en solid stigning i aktivitetsniveauet har Børsen udnævnt Kentto til gazellevirksomhed i 2012.

Selskabet, der har hovedsæde i Havnsø på Vestsjælland, har oprettet en bestyrelse med en ekstern bestyrelsesformand fra ASNET, som vil understøtte en yderligere udvikling af Kentto i de kommende år.

- Kentto er udnævnt til gazellevirksomhed i 2012 af Børsen. Virksomheden står strategisk stærkt og forventer yderligere vækst i de kommende år. Selskabets tre ejerledere har investeret deres pensionsopsparing i Kentto og sætter en ære i at løse opgaven på højt fagligt niveau til kundens tilfredshed. Der er med succes oparbejdet en fast kundeportefølje, som løbende placerer flere ordrer. Vi er især konkurrencedygtige i entrepriser, der involverer flere fag, siger bestyrelsesformand Frank Petersen.

Optimerer produktion og planlægning
Kentto har i regnskabsåret 2011/12 fortsat den positive udvikling. Der er realiseret en omsætning på 22,2 mio. kr. mod 18,6 mio. kr. i regnskabsåret 2010/11, hvilket svarer til en stigning på 19,2 procent. Der er i regnskabsåret 2011/12 realiseret et overskud efter skat på 0,8 mio. kr. mod 0,7 mio. kr. i regnskabsåret 2010/11.

Det stigende aktivitetsniveau medfører, at flere projekter skal ordreafvikles samtidig. Kentto har fået en videnkupon fra Rådet for Teknologi og Innovation under Videnskabsministeriet. Tilskuddet finansierer et samarbejde med Teknologisk Institut med henblik på at opnå en bedre konkurrenceevne ved en produktionsoptimering og en forbedret planlægning og afvikling af entrepriser (LEAN).

Fra anparts- til aktieselskab
Efter regnskabsårets afslutning har generalforsamlingen besluttet at omdanne selskabet fra et anpartsselskab til et aktieselskab.

Aktivitetsniveauet forventes at stige yderligere i de kommende år, blandt andet til den nye metroring i København, Banedanmark, udskiftning af broer samt planlagte renoveringer af almennyttige boliger og skoler m.v.

Kentto driver entreprenørvirksomhed og udfører jord-, kloak-, beton-, belægnings- og tømrerarbejde. Selskabet beskæftiger mellem 20 og 35 medarbejdere afhængig af aktivitetsniveau.

De tre ejerledere Kristian Olsen, Thomas Jespersen og Thomas Nielsen har en baggrund som henholdsvis entreprenør og kloakmester, VVS og tømrer. Samarbejdet medfører, at de sammen kan få kontrakter med større kompleksitet og indtjening end hvis de arbejder hver for sig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094