23948sdkhjf

Stor millionordre til BM Byggeindustri

Hobro-virksomheden har sikret sig tømrerentreprisen på en omfattende renovering af 38 boligblokke i Aalborg Øst. Det giver arbejde til 10-12 mand over de næste tre år.
På Sallingsundvej og Tambosundvej i Aalborg Øst er Himmerland Boligforening undervejs med en omfattende renovering af 38 boligblokke. Projektet løber op i 370 mio. kr. og luner således godt i ordrebøgerne hos en række byggefirmaer.

Blandt disse er BM Byggeindustri fra Hobro, der har sikret sig tømrerentreprisen – en opgave til en værdi af 102 mio. kr. Firmaet tager hul på renoveringen den 1. november, og entrepriseleder Bjørn Vestergaard glæder sig over ordren, der giver BM Byggeindustri mulighed for at profilere sig som tømrervirksomhed – noget der er gledet lidt i baggrunden de senere år, hvor firmaet har haft stor succes med modulbyggeri.

- Det er én af de største ordrer, vi har haft til dato. Jeg forventer, at vi skal have 10-12 mand på pladsen de næste tre år, siger Bjørn Vestergaard til Nordjyske Medier.

Himmerland Boligforenings afdelinger på Sallingsundvej og Tambosundvej er opført omkring 1980, og med renoveringen vil der blandt andet blive ændret i i facadernes udtryk, boligernes størrelser samt udnyttelse af en markeret tagetage. Der ændres radikalt på adgangsforhold og udearealer. I den forbindelse rives en boligblok med 11 boliger ned. I forbindelse med renoveringen bygges også et nyt aktivitetshus fælles for de to afdelinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078