23948sdkhjf

Skana Entreprise ekspanderer på Sjælland

Byggefirmaet har haft et flot 2012 og udnytter nu fremgangen til at åbne ny afdeling ved Holbæk. Det skal sikre lokal forankring i et område, hvor aktiviteten er stigende.
- Vi har over det sidste år vundet et ganske solidt fodfæste med en række større opgaver i Sjællands nord-vestlige hjørne, hvor både kommuner og private bygherrer har en stribe store projekter i støbeskeen. Den udvikling vil vi gerne tage mere aktiv del i, og vi ser Holbæk-området som et centralt, strategisk udgangspunkt for en styrket indsats i hele Nord- og Vestsjælland.

Det er administrerende direktør Peer Kisbye fra Skana Entreprise a/s, der sætter ord på baggrunden for, at virksomheden nu breder viften ud og etablerer en ny afdeling på i Kirke Hyllinge ved Holbæk.

Han pointerer, at tilstedeværelse og tilgængelighed gennem lokal forankring er afgørende i kampen om opgaverne – både i relation til projektudvikling, service og gennemførelse af større byggeopgaver. Desuden giver den lokale tilstedeværelse tæt på medarbejdere og byggepladser et bedre grundlag for at styre opgaverne sikkert i land med tæt fokus på arbejdsmiljø, tidsplaner og fejlfri aflevering.

- Den lokale forankring er afgørende. Man må være til rådighed lokalt, hvis man vil være med, når byggeriet planlægges og gennemføres. Det er oplagt, at nærhed spiller afgørende ind på omkostninger til transport og tidsforbrug, men derudover står det klart, at nærhed og lokalkendskab baner vej for øget service og et mere smidigt samarbejde med en optimeret sagsbehandling og umiddelbar problemløsning i gensidig respekt parterne imellem, fastslår Peer Kisbye.

Et år med markant vækst
Peer Kisbye ser i øvrigt etablering af den nye Holbæk-afdeling som en naturlig fortsættelse af den markante, gazelleagtige vækst, som over det seneste år under Peer Kisbyes ledelse har præget hverdagen i Skana Entreprise.

- Vi startede året med en omsætning i størrelsesordenen 15 millioner kroner, vi gik ud af september med en ordrebeholdning svarende til omsætningen i indeværende regnskabsår på ca. 120 millioner kroner, overskuddet er i 2012 vokset med omkring 28 procent, og siden marts har vi skabt godt 70 nye arbejdspladser, slutter Peer Kisbye.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094