23948sdkhjf

Landsdækkende entreprenør vender hjem til Nordjylland

Tidligere praktikant bliver ny chef i den nyetablerede nordjyske afdeling

For over 50 år siden startede Raunstrup Tømrer- og Snedkerforretning i Raunstrup i Nordjylland. Siden er den lille forretning vokset til en landsdækkende virksomhed med over 400 medarbejdere.

Nu vender den Enemærke & Petersen-ejede entreprenørvirksomhed så tilbage til det nordjyske og har startet ny afdeling i Aalborg, for at komme tættere på eksisterende og kommende kunder samt samarbejdspartnere.

– På vores andre lokationer kan vi se, at det vi lykkes med, sker fordi, vi er tæt på kunderne og kan kombinere nærheden med en stor faglig viden, som vi får igennem sparring på tværs af afdelinger og regioner. Det er det, vi skal overføre til Aalborg, og vi tror på, at vi kan lykkes med at skabe en stærk afdeling med gode relationer til det lokale erhvervsliv, fortæller Søren Kristensen, adm. direktør i Raunstrup, i en pressemeddelelse om åbningen.

Sætter tidligere praktikant i front

Raunstrup har forfremmet nordenfjordsfødte Thomas Hegelund til stillingen som chef i den nye afdeling. Han kom til koncernen i 2012 som konstruktørpraktikant og har siden arbejdet sig op, først til byggeleder og senere projektleder, og indtil i sommers har han været projektchef for en totalentreprise på 300 boliger i Odense.

– Det at have ansvaret for en hel afdeling er noget helt andet end at have ansvaret for en byggesag, og jeg ser frem til at etablere og udvikle afdelingen, så vi kan komme tættere på vores nordjyske kunder og skabe de relationer, der er ekstremt vigtige indenfor vores branche, siger Thomas Hegelund, afdelingschef for Raunstrup Aalborg.

– Jeg står med en hel ny medarbejdergruppe, der tæller 45 tømrere og funktionærer. Så jeg skal sørge for at formidle Raunstrups værdier til dem, så alle står samme sted, forklarer han videre om arbejdet der venter.

Overtog ejers nordjyske gren

Tilstedeværelsen i Nordjylland er ikke noget spritnyt for Raunstrup. 

Siden Enemærke & Petersen købte firmaet i starten af 2021, har entreprenør- og tømrerkoncernen med hovedsæde i Aarhus, udvidet først på Sjælland, siden med overtagelsen af ejerselskabets forretningsenhed i Nordjylland, og i efteråret 2022 med etableringen af en tømrerafdeling i Glostrup

Seneste nål i Danmarkskortet bliver sat i Esbjerg, hvor Raunstrup etablerer en bygningsserviceafdeling, der blev firmaets ottende lokation.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.125