23948sdkhjf

Jaja Architects åbner første kontor i udlandet

Kendt ansigt skal stå i spidsen for de norske aktiviteter

Efter 15 års aktivitet og engagement i Norge åbner Jaja Architects nu kontor i Oslo. Det er samtidig den danske tegnestuens første internationale kontor.

Siden starten i 2007 har Jaja oplevet stor efterspørgsel på selskabet ydelser og kompetencer i Norge, fortæller partner og kreativ leder Jakob Steen Christensen, der selv er opvokset i Stavanger. Nu kommer man tættere på de norske kunder og samarbejdspartnere.

– Nu er tiden inde til at give noget tilbage og bidrage til den fortsatte udvikling af norsk arkitektur og planlægning med lokal tilstedeværelse og engagement, siger Jakob Steen Christensen.

Tegnestuens fokus er fortsat på at tilbyde rådgivning inden for planlægning, mobilitet og boligbyggeri med en holistisk tilgang til bæredygtighed.

I front for det norske kontor står Kristin Ulebjerg Osnes, der kender Jaja fra tidligere samarbejder. Hun er arkitekt og byplanlægger og har ifølge arkitektfirmaet kompetencer inden for alt fra regulering til boligudvikling, samt A til Å planlægning af realiserede byggeprojekter som plejeboliger, boliger og idrætsanlæg.

Flere norske projekter

I Norge arbejder det danske arkitektfirma aktuelt med en række mobilitetsrådgivningsopgaver i forskellige skala i både Bærum, Oslo, Trondheim og Tønsberg.

Derudover leverer Jaja, sammen med Dyrvik Arkitekter, reguleringsplan for industriområdet Pappen i Sarpsborg, boligbyggeriet Amundsen også i Sarpsborg, og udviklingen af Torp Bruk i Fredrikstad, som de vandt tilbage i december 2021.

Jaja har i dag 25 planlæggere, specialister, arkitekter og bygningskonstruktører. Tegnestuen har kontorer i Oslo og København.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094