23948sdkhjf

Byggeriet af Retspsykiatri Syddanmark runder milepæl

Otte måneder efter byggestart er man nu nået til rejsegildet for Retspsykiatri Syddanmark – et byggeri til 250 mio. kr. 5E Byg er entreprenør.
Den 28. februar 2012 indledte 5E Byg byggeriet af den nye retspsykiatri i Middelfart. Tirsdag i denne uge er det tid til rejsegildet for projektet, der foruden ombygning af de eksisterende ca. 8.000 kvadratmeter, udvider bebyggelsen med yderligere ca. 8.500 kvadratmeter.

Dele af byggeriet vil blive taget i brug fra foråret 2013, mens resten følger i step henover året – indtil foråret 2014, hvor hele byggeriet forventes at stå færdigt.

Behandling og sikkerhed går hånd i hånd
Arkitektfirmaet Creo har skabt et byggeri, hvor den gode relation mellem patient og medarbejder er i fokus – blandt andet gennem et varieret udbud af faciliteter til fritidsaktiviteter som voksenundervisning, træningskøkken og sportshal.

Inden for murene vil der være fokus på den gode relation mellem patient og medarbejder og på varierede fritidsaktiviteter, blandt andet i form af voksenundervisning, træningskøkken og sportshal.
Uden for murene vil der være gængse fysiske sikkerhedsforanstaltninger i form af en fire meter høj facade, der er designet til at modstå flugtforsøg. Afskærmningen omkring retspsykiatrien vil være videoovervågede og belyst og der vil være elektronisk adgangskontrol.

Den samlede pris er knap 250 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078