23948sdkhjf

Seks medlemmer valgt til Realdanias repræsentskab

På Realdanias valgmøde den 7. november i Holstebro blev valgt seks medlemmer til Realdanias repræsentantskab.
361 nord- og vestjyder deltog den 7. november i Realdanias valgmøde i Musikhuset i Holstebro, hvor der blev valgt seks medlemmer til Realdanias repræsentantskab.

På valgmødet fortalte Realdanias bestyrelsesformand, Jesper Nygård og adm. direktør Flemming Borreskov om Realdanias virksomhed og om nogle af de over 2100 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt mere end 13 mia. kroner, siden Realdania begyndte sit filantropiske virke for 12 år siden.

- Deltagerne i Realdanias valgmøder samles for at vælge medlemmer til Repræsentantskabet, men også fordi vi har en fælles passion. En passion for byer, for bygninger og for boliger. Og for alt det liv, der udspiller sig mellem byer og huse. I byens rum – på pladser og torve – og på landet. Det handler om udviklingen af byer og landsdele, fremtidens byggeri og bygningsarven – om det åbne land, kulturlandskabet – og om at bidrage til bæredygtighed på alle niveauer: Socialt og sundhedsmæssigt, miljø- og ressourcemæssigt samt økonomisk, siger bestyrelsesformand Jesper Nygård.

De seks kandidater, der i Holstebro blev valgt til Realdanias repræsentantskab er:
- Pernille Rüsz Bloch, advokat, Holstebro
- Kurt Degnbol, direktør, Holstebro
- Birthe Jacobsen, finansiel rådgiver, Herning
- Erik Lund, gårdejer, Herning
- Bente Tang, landmand, Skjern
- Carsten With Thygesen, adm. direktør, Viborg

Realdanias repræsentantskab har 109 medlemmer. De fører bl.a. tilsyn med, at bestyrelse og direktion yder deres bedste i realiseringen af Realdanias formål og strategier. De vælger bestyrelse, vælger revision, godkender årsrapport og godkender vedtægterne.

Valget er gældende for en 4-årig periode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157