23948sdkhjf

Carl Ras køber op på Sjælland

Pr. 1. november 2012 har Carl Ras A/S overtaget Værktøjscentret Ringsted, som de sidste 10 år har serviceret det midtsjællandske marked med værktøj og beslag.
I bestræbelserne på at betjene de midtsjællandske byggepladser og værksteder har Carl Ras ønsket at udvide sit netværk af engroscentre med en stærk, lokal salgskanal. Det er nu lykkedes, og med virkning fra den 1. november har virksomheden overtaget Værktøjscentret Ringsted. Det er Carl Ras’ 11. engroscenter, og direktør Jan Holte Teller betegner overtagelsen som den helt rigtige mulighed.

- Vi ser stort potentiale i det midtsjællandske område, som vi har nærmet os med vores succesfulde åbning af vores engroscenter i Roskilde i 2011 og med vores kørende konsulenter, som allerede er på vejene. Nu skal vi sammen med isenkræmmerteamet i Ringsted udvide kundekredsen og i gang med at få det nye engroscenter integreret fuld ud i Carl Ras-familien, siger direktøren.

Processen er allerede skudt i gang, og kunderne i Ringsted kan således snart finde det produktudvalg, der kendetegner de øvrige Carl Ras engroscentre. Sortimentet i det nye engroscenter, som nu hedder Carl Ras Værktøjscentret Ringsted, vil også føre et udvalg af specialprodukter til industrien, hvor Værktøjscentret Ringsted servicerer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111