23948sdkhjf

Fremgang afløser flere års underskud

En række nye ordrer - herunder firmaets største til dato - har været med til at redde Cementvarefabrikken Randal A/S i Fredericia fra en truende lukning.
På Cementvarefabrikken Randal arbejder man med den hidtil største ordre, betonfundamenter til montage af støjværn ved motorvejen mellem Vejle og Skærup.

- Snart halvdelen af beton-elementerne er monteret og taget i brug. Der skal leveres cirka 600 meter mere i indeværende år, og til januar leveres og monteres de sidste godt 900 meter, fortæller direktør Jan Riisager til Fredericiadagblad.dk.

Overskud på ny
Rekordordren til motorvejen er en af flere opgaver, som har været med til at give cementvarefabrikken et overskud på ca 200.000 kr., det første overskud siden 2008.

Samtidig har den nye fremgang betydet, at en truende lukning ifølge Fredericiadagblad.dk er blevet afværget. For et års tid siden måtte fabrikken således opsige alle medarbejderne.

Ud over motorvejselementer kan de ansatte ved fabrikken også se frem til at skulle levere 270 altaner til et byggeri af et 16 etagers NCC-højhus på Langelinie – en opgave som skal fragtes på 55 læs af 30 tons til hovedstaden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094