23948sdkhjf

Ny kædechef: En lidt speciel følelse

Torben Nielsen konkurrerede i årevis med Svane Køkkenet, da han drev egne Invita-butikker. I denne uge er han tiltrådt som ny kædechef hos Svane.
I sidste uge blev det offentliggjort, at Torben Nielsen er ny kædechef i Svane Køkkenet. Tirsdag i denne uge havde han første arbejdsdag og får fremover ansvaret for 27 danske butikker i kæden.

I et interview med Herning Folkeblad beskriver Torben Nielsen jobskiftet som ”en lidt speciel følelse”. I en årrække drev han nemlig hele fire butikker hos konkurrenten Invita. De tre af disse blev solgt fra for et par år siden, mens den sidste – og største – køkkenhuset birkINdoor i Herning, blev solgt den 1. september til Invitas ejer; Nobia.

- Efter 10 år følte jeg, at tiden var kommet til at kigge mig om efter noget andet. Her står man tit i et dilemma som selvstændig, fordi man er hængt op på sin virksomhed. Derfor handlede det først om, at jeg skulle have virksomheden afviklet, og så kunne jeg efterfølgende se på, hvilke muligheder, der bød sig. Efter salget skulle jeg lige trække vejret, og jeg nåede egentlig ikke at kigge efter andre muligheder, inden kontakten til Svane Køkkenet opstod, fortæller han til avisen.

De kommende udfordringer består i at implementere de tanker om vækst, der er i Svane Køkkenet. Torben Nielsen skal arbejde med at videreudvikle konceptet, og han understreger, at der både er potentiale for vækst i de eksisterende butikker og i ekspansion af butiksnettet.

Læs også: Ny kædechef hos Svane Køkkenet .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113