23948sdkhjf

Woodfloor er gået konkurs

Virksomheden fra Langeland er under konkursbehandling efter flere års underskud. Flere emner er i spil til en rekonstruktion.
Woodfloor fra Taasinge på Langeland har drejet nøglen om, og 10 medarbejdere står dermed uden arbejdet. Virksomheden har siden 1989 specialiseret sig inden for import og salg af eksklusive trægulve i Skandinavien og har blandt andet to gazelle-kåringer bag sig – den seneste i 2004, hvor virksomheden leverede ca. 200.000 kvadratmeter gulvløsninger til byggeri i Norden.

Fremgangen fik i 2007 fik Woodfloor til at flytte til nye og større lokaler på Langeland, og to år senere lancerede virksomheden en ambitiøs vækststrategi med målet om at øge omsætningen til 100 mio. kr. i 2012.

De seneste år har imidlertid været vanskelige. Efter et samlet underskud på -7 mio. kr. i perioden 2008-11 gik Woodfloor ind til 2012 med en negativ egenkapital og en gæld på -16 mio. kr. Konkursen blev i første omgang begæret den 6. november – af ledelsen selv efter samråd med advokat – men på selve dagen for konkursbehandlingen blev begæringen trukket tilbage.

Efterfølgende fulgte virksomhedens pengeinstitut op med en ny konkursbegæring – blandt andet for at beskytte sit virksomhedspant, forklarer boets kurator, advokat Andreas Kærsgaard Mylin fra Accura Advokatpartnerselskab.

Advokaten oplyser endvidere til Building Supply, at antallet af berørte medarbejdere ligger omkring 10, og at det lige nu er mest sandsynligt, at virksomheden fortsætter i et nyt setup:

- Der arbejdes pt. med et salg af hele virksomheden, hvor der er køberemner både udenfor og indenfor den tidligere ejer- og ledelseskreds, forklarer Andreas Kærsgaard Mylin.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109