23948sdkhjf

Woodfloor genopstår efter konkurs

Med en kapitalstærk partner i ryggen har de oprindelige stiftere af Woodfloor nu genetableret træ-gulvleverandøren, som ikke overlevede finanskrisen.
Det nye Woodfloor Danmark har fundet tilbage til rødderne i Svendborg, hvor fokus vil være på bæredygtige og projekttilpassede trægulvsløsninger.

Et bredt program af bæredygtige trægulve skal kendetegne Woodfloor Danmark. Det fremgår tydeligt af virksomhedens nye logo. Dermed viderefører det nye selskab den markante profil, der under byggeriets opgangstider var med til at sikre stor vækst og etablere Woodfloor blandt landets førende trægulvleverandører.

- Nu starter vi på mange områder på en frisk, men som tidligere vil bæredygtighed være i højsædet. Her har vi en styrke, og med fortsat fokus på grønne indkøb og miljøcertificeringer af bygninger både inden for det private og det offentlige ser vi et behov i markedet for bæredygtige trægulve, forklarer Woodfloor Danmarks chef Henrik Andersen, som også var blandt de oprindelige stiftere af Woodfloor.

Woodfloor Danmark har etableret sig i Svendborg. Dermed har selskabet fundet tilbage til rødderne, hvor det hele i sin tid startede. Her er gulvleverandøren i øjeblikket i gang med at indrette et nyt showroom.

Traditionelle og individuelle løsninger
Det nye showroom vil danne rammen om de bæredygtige produkter, som bliver kombineret med innovation og lang erfaring i branchen. Det sikrer kunderne kompetent rådgivning og mulighed for unikke og skræddersyede løsninger.

- Vi vil være en attraktiv partner for arkitekter og bygherrer, uanset om de ønsker et traditionelt trægulv eller en individuel specialløsning. Derfor vil vi være med i front indenfor nye gulvtyper, farver og overflader. Derudover kan vi rådgive om løsninger til lettere og hurtigere montering og til forbedring af for eksempel akustik. Vi er med andre ord med i hele processen fra den rå beton til det færdige gulv, siger Henrik Andersen.

Omstillet til nye tider
Generel nedgang i byggeriet under finanskrisen, nyt hovedsæde og investering i 16.500 kvadratmeter bygninger samt stor pengebinding i varelager var blandt hovedårsagerne til, at Woodfloor måtte dreje nøglen i 2012. Det har det nyetablerede selskab taget ved lære af.

- Vi har omstillet os til nye tider med en fleksibel organisation og udgifter, der i stor udstrækning er blevet variable. Det betyder, at vi let kan geare op og ned afhængig af aktivitetsniveauet. Samtidig er vi i tæt kontakt med både vore kunder og producenter, og vores lave omkostningsniveau gør, at vi kan matche selv de laveste priser i markedet, fortæller Henrik Andersen.

Woodfloor Danmark har allerede leveret trægulvsløsninger til en række nye byggerier, herunder 1.400 kvadratmeter Ask højkantparket til Agro Food Park i Skejby ved Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109