23948sdkhjf

Fra nedrivning til miljøsanering

Preben Hockerup A/S kan fejre 40 års jubilæum og se tilbage på en udvikling fra blot at rive huse ned til i højere grad at fokusere på miljøsanering.
Den 7. december kan Preben Hockerup i Haslev fejre 40 års forretningsjubilæum med samme ejer.

Siden starten for 40 år siden er nedrivning gået fra kun at være noget med store gravemaskiner til i dag i høj grad at omfatte et stort forarbejde med miljøsanering, der ofte foregår med håndkraft før de store maskiner kan kommer til. Således er udviklingen også gået i Preben Hockerup.

Gør op med det dårlige rygte
Dette har medført at firmaet har startet nye afdeling op som fokuserer på netop miljøsanering. I den forbindelse er ansat to projektledere som har fokus på området. Med de nye medarbejdere råder Preben Hockerup over folk med kompetencer fra bl.a. arbejde i Norge, som er flere år foran Danmark indenfor miljøsanering.

Ligeledes vil Preben Hockerup gøre op med nedrivningsbranchens blakkede omdømme om ikke at overholde de gældende love og retningslinjer. Med virksomhedens nyudviklede ISO 9001 system, vil man således sikre, at alle opgaver lever op til gældende love og regler.

- Vi er netop her i november 2012 nu ISO 9001 certificeret gennem Bureau Veritas indenfor hele vores forretningsområde nedrivning, og nu arbejder vi hen mod certificering af arbejdsmiljø og miljø, oplyser firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078