23948sdkhjf

Unidrain politianmeldt

Den danske afløbsproducent er blevet anmeldt for overtrædelse af markedsføringsloven.
Det er nyheds- og videndelingsportalen Vand og Miljø, der har anmeldt Unidrain for overtrædelse af markedsføringsloven. Det sker, efter at Unidrain offentliggjorde en pressemeddelelse for en ny alt-i-én-løsning, der gav indtryk af, at forbrugerne selv kunne installere gulvafløb.

- Ifølge loven må man ikke installere gulvafløb selv. Det skal man have autoriserede kloakmestre eller vvs’ere til at gøre. Når Unidrain målretter annoncen til gør-det-selv-folket, så er det efter vores opfattelse en overtrædelse af markedsføringsloven, da den vildleder forbrugeren, udtaler Anders Risager, der er medejer af Vand og Miljø og indehaver af Aalborg Kloak- og Entreprenørfirma A/S, til Licitationen.

Hos Unidrain beklager marketingchef Thomas Skov Simonsen forløbet, og han har straks fjernet den omstridte pressemeddelelse fra virksomhedens hjemmeside. Han understreger, at det aldrig har været formålet at markedsføre produktet overfor gør-det-selv-folket.

- Målet med at lancere Undrain sampak har ene og alene været tænkt som et logistisk tiltag for at lette korrektheden i at samle de mange kombinationsmuligheder, siger han til Licitationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094