23948sdkhjf

Omsætningsrekord hos Munck Gruppen

Trods hård konkurrence på entreprenørmarkedet lykkedes det at øge omsætningen med 20 procent i 2011/12.
Munck Gruppen nåede i regnskabsåret 2011/12 en omsætning på 1,46 mia. kr., hvilket er den højeste omsætning i virksomhedens historie og ca. 20 procent højere end sidste regnskabsår.

Fremgangen skyldes især de tre datterselskaber; Munck Forsyningsledninger A/S, Mogens Pedersen Nyborg A/S og TarcoPol Sp. z o.o., der alle har opnået højere omsætning og bedre resultater end sidste år.

Munck Asfalt A/S har derimod realiseret en lidt lavere omsætning med omtrent uændret resultat. Havnebygningsfirmaet Mogens Pedersen Nyborg A/S måtte i 2012 tage til takke med et underskud på - 1,8 mio. kr.

- Det negative resultat kan alene henføres til smedeafdelingen, som er blevet lukket i dette efterår. Selskabet har en god aktivitet, og vi forventer et positivt resultat i 2012/13, oplyser koncernen.

Forventer lavere indtjening
Munck Gruppen kan se tilbage på et år, hvor det gennemsnitlige antal medarbejdere er steget fra 935 til 1.120. Det er hovedsageligt i Munck Forsyningsledninger, at medarbejderstaben er udvidet i forbindelse med indgåelse af nye kontrakter på Sjælland og i Jylland.

I indeværende regnskabsår, der løber frem til 30. september 2013, forudser Munck Gruppen ” en fornuftig aktivitet tæt på det nuværende niveau ”. Den fortsat hårde konkurrence på entreprenørmarkedet får dog samtidig ledelsen til at forvente en indtjening ” på et lidt lavere niveau ” end i 2011/12.

Munck Asfalt deltog tilbage i marts 2011 i en licitation på en opgave til 440 mio. kr. i forbindelse med renovering af belægninger og teknisk udstyr i den internationale lufthavn i Dhaka, Bangladesh. I juli 2012 blev der indgået kontrakt på 311 mio. kr. Projektet er netop nu under opstart og forventes afsluttet ultimo 2014.

Kilde: Munck Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097