23948sdkhjf

Ny ejer til Wessberg A/S

Det rådgivende ingeniørfirma bliver fremover et fuldt ejet datterselskab i den norske Norconsult-koncern.
Norconsult AS overtager pr. 1. januar 2013 alle aktier i Wessberg A/S. Det sker som resultat af et planlagt generationsskifte, hvor de nuværende ejere, Stig Wessberg og Per Korsgaard, fortsætter som henholdsvis administrerende direktør og teknisk direktør de næste tre år.

- Det har været vigtigt for både Per og jeg at se Wessberg videreført med den samme fokus på professionalisme og troværdighed, som vi, og før os min far, har prioriteret. Samtidig har det været væsentligt at påbegynde et naturligt generationsskifte på et tidspunkt, hvor vi begge stadig brænder for arbejdet, og hvor vi endnu i en årrække kan medvirke aktivt til at positionere Wessberg som en af de stærkeste rådgivningsvirksomheder i Danmark inden for byggeområdet, siger Stig Wessberg.

Alle ansatte i Wessberg fortsætter i deres stillinger efter overtagelsen.

Ruster begge virksomheder til fremtiden
Norconsults overtagelse af Wessberg er strategisk begrundet. Samlet set skal overtagelsen ruste virksomhederne til mødet med fremtidige markedsmæssige og faglige udfordringer, styrke grundlaget for forsat vækst og sikre trygge arbejdspladser.

- Med købet af Wessberg styrker Norconsult sin stilling i regionen ved, at vi får tilgang til et meget kompetent og anerkendt rådgivermiljø. Wessberg og Norconsult har samme syn på fremtiden, og både forretningsmæssigt og kulturelt passer vores to virksomheder sam¬men. Købet er et meget stort løft for Norconsult i Danmark, og det vil sætte os i stand til at håndtere helt nye opgaver her, siger Esben Carstensen, administrerende direktør i Norconsult Danmark.
Stig Wessberg deler denne opfattelse:

- Vi ser frem til at blive en del af et slagkraftigt tværfagligt skandinavisk rådgivermiljø. For at vi fortsat kan imødekomme vores kunders komplekse behov, er vi hele tiden nødt til at udvikle vores kompetencer og evner til at arbejde tværfagligt. Her vil Norconsults brede kompetencebase hjælpe os til at stå endnu stærkere i markedet og i konkurrencen om opgaverne. Samtidig vil det styrke vores muligheder for både at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere, så vi fortsat kan betjene både nye og tidligere kunder professionelt og troværdigt.

Norconsult Danmark A/S flytter efter 1. januar 2013 ind i Wessbergs domicil i Herlev, så den samlede virksomhed, men navnlig dens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, fra starten kan få fordele af virksomhedsovertagelsen.

Om virksomhederne
Norconsult er Norges største tværfaglige rådgiver. Med ca. 80 års erfaring har selskabet opbygget et solidt fundament som en toneangivende aktør både nationalt og internationalt. Norconsults hovedkontor ligger i Sandvika udenfor Oslo, og selskabet er i dag etableret med tre kontorer i Danmark.. Selskabet er ejet af de ansatte og har ca. 2.400 medarbejdere, fordelt på 1.770 i Norge og 630 i udlandet.

Wessberg A/S, Rådgivende ingeniører, har ydet ingeniørrådgivning siden 1965. Selskabet blev etableret af ingeniør Jørgen Wessberg, og ejes indtil årsskiftet af Stig Wessberg og Per Korsgaard, der har været aktive i virksomheden i over 30 år. Wessberg ligger i Herlev uden for København og medvirker i byggeriet med rådgivning, projektering, byggestyring og tilsyn ved såvel nybyggeri som renoveringsopgaver. Selskabet har ca. 45 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142