23948sdkhjf

16 Grontmij-ansatte får ny chef

Thomas N. Christensen skal fra årsskiftet lede afdelingen Planning & Design hos Grontmij i Aalborg. Her får han det overordnede ansvar for flere store, nyskabende projekter.
Fremtidens Plejehjem – et ca. 8.100 m² stort lavenergibyggeri i Nørresundby – og et nyt stort uddannelsesbyggeri i ny bydel på det gamle godsbaneareal i Aalborg.

Det er et par af de projekter, som Grontmij Planning & Design i Aalborg arbejder med for tiden – en afdeling som 34-årige Thomas N. Christensen skal lede fra årsskiftet. Her skal han sikre en stadig udbygning af Grontmijs forretning i Nordjylland.

- Thomas har stor erfaring fra kundesiden; både med bygherrerådgivning og som bygherre. Samtidig har han et rigtig godt netværk i Nordjylland, hvor han er født og opvokset. Så jeg er overbevist om, at han kommer til at styrke vores aktiviteter i det nordjyske område væsentligt, siger Søren Larsen, adm. direktør for Grontmij.

Thomas N. Christensen kommer fra en stilling som ansvarlig for bygherrerådgivning hos Cowi i Aalborg og før det som bygherre hos Kuben Byg. Han er civilingeniør fra Aalborg Universitet med speciale i byggeledelse.

Han skal lede Grontmijs 16 medarbejdere i Planning & Design (P&D) i Aalborg. Her skal han sikre en stadig udbygning af Grontmijs forretning i Nordjylland. Grontmijs kontor i Aalborg har i alt 67 medarbejdere, der arbejder med rådgivning indenfor transport, energi, vand og bæredygtigt byggeri (P&D).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094