23948sdkhjf

40 nye boliger i Mariager

I Mariager skal opføres to nye byggerier, Skovbo og Bakkebo, på samlet 3.750 m². Region Nordjylland indbyder til prækvalifikation på hovedentreprisen på projektet.
Hovedleverings- eller hovedudførelsessted for bygge- eller anlægsarbejde, varer eller tjenesteydelser: Havnedalvej, 9550 Mariager, Nordjylland.

Hovedentreprise omfattende opførelse af henholdsvis 24 og 16 boliger, med tilhørende fælles- og servicearealer. Bruttoetageareal er henholdsvis 2.110 m² for Skovbo og 1.640 m² for Bakkbo.

Målgruppen for Skovbo på 24 boliger til voksne udviklingshæmmede med en omfattende udviklingsforstyrrelse indenfor autismespektret. Bygningen er udformet med tre fløje som indeholder 8 boliger og fællesarealer som forgrener sig fra et centralt knudepunkt indeholdende servicearealer.

Målgruppen for Bakkebo på 16 boliger til voksne udviklingshæmmede med forskellige tillægsdiagnoser. Bygningen er udformet som vinkelbygning med to fløje indeholdende 8 boliger og fællesarealer og en mellemliggende fløj som indeholder servicearealer.

På begge bygninger fremstår facader med skalmur i teglsten og vinduer i træ/alu. Taget er fladt tagpaptag og udhæng på ca. 0,8 m beklædt med trælister på sternkant. Der monteres solceller på taget.

Udenomaraelerne opføres med sansehaver og aktivitetsarealer samt med små flisebelagte terrasser foran boligerne og fællesaraeler. Der udføres diverse skure til affald, cykler og depot.

Fristen for at afgive bud om deltagelse er den 6. januar 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143