23948sdkhjf

Nye veje for energirenovering

Kan energirenoveringer og boligkvalitet gå hånd i hånd? Det er temaet for en konference om energirenovering, som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter afholder den 31. januar i Horsens.
Konferencens fokus er et paradimeskift i energirenovering af boliger. Vores opfattelse af bæredygtighed bevæger sig i disse år – fra at energirenovering handler om teknologi, kWh og CO2-udledning, til at det nu også handler om at skabe boliger af høj kvalitet, som danner rammer om den enkeltes livskvalitet. Dermed er det nye fokus, at bæredygtighed og komfort skal gå hånd i hånd.

Dette fokus kommer blandt andet til udtryk i de forsøgs- og udviklingsprojekter, som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har støttet. Her viser erfaringerne, at man både ønsker at spare på energiforbruget i boligerne samtidig med, at der bliver mere og mere fokus på at opfylde den enkeltes boligdrømme - om lys, luft, altaner og om den sunde, livsforlængende og livskvalitetsfremmende bolig. Og således har de enkelte projekter konkret vist, hvordan man gennem renoveringer kan øge boværdien af en bolig, samtidig med den lever op til de energimæssige krav.

På konferencen i Horsens kan du høre mere om erfaringerne med energirenoveringer i et nyt perspektiv. Her kan du samtidig deltage i debatten om, hvordan dette fokusskifte kan fremme energirenoveringer – både i den almene sektor og i private boliger.

Se programmet og tilmeld dig via: www.mbbl.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078