23948sdkhjf

Svend Aage Christiansen A/S vinder Nordjysk Trivselspris

Et dagsarrangement om trivsel var tungen på vægtskålen, da valget faldt på den nordjyske entreprenørvirksomhed fra Østervrå.
- Vi har her en prismodtager, som løbende arbejder med at forbedre arbejdsmiljøet og sikkerheden for medarbejderne. Samtidig blev der i 2012 afsat en hel dag for alle ansatte lige fra kranføreren til direktøren med det formål at sætte godt arbejdsmiljø og trivsel på skemaet. Det er prisværdigt og særligt, når vi tænker på, at entreprenørbranchen ofte ikke er kendt for de ”bløde værdier”. Virksomheden satte alle medarbejdere på skolebænken med faget arbejdsmiljø som omdrejningspunkt, og det er virksomheden nu blevet anerkendt for med årets Nordjyske Trivselspris. Lød det ifølge Kanal Frederikshavn fra formanden for Den Nordjyske Trivselsfond, Henrik Christensen.

Den Nordjyske Trivselspris uddeles til projekter, der har sat noget særligt i værk inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. I år deles prisen mellem projektet ved Svend Aage Christiansen A/S og et projekt under Institut for Sundhedsteknologi fra Aalborg Universitet. Hvert projekt modtager 25.000 kr.

- Vi er dybt taknemmelige og stolte over den fornemme pris. Vi har erfaring med, at det betaler sig at investere i et sikkert arbejdsmiljø. Det kan vi se på medarbejdernes tilfredshed og sygefraværsstatistik, siger Svend Aage Christiansen til Kanal Frederikshavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095