23948sdkhjf

Ungdomsboligprojekt med lokal arbejdskraft

Med Aalsrode Tømrerfirma som totalentreprenør er det hovedsageligt lokale virksomheder, der skal forvandle GD-ruinen i Grenaa til moderne ungdomsboliger.
Arkikon står bag projektet, der det kommende år omdanner de gamle industribygninger fra Grenaa Dampvæveri til 53 moderne ungdomsboliger.

Bygherre er boligselskabet B45, og her hilser direktør Anders Lisvad det velkomment, at projektet får positiv effekt på det lokale arbejdsmarked.

- Det var en ekstra tilfredsstillelse efter licitationen, at vi ikke bare kunne holde budgettet, men også, at de billigste tilbud rent faktisk var lokale, udtaler Anders Lisvad.

Stort lokalt engagement
Det er det lokale arkitekt- og ingeniørfirma Arkikon, der har lavet idéoplægget samt licitationsmaterialet og efterfølgende har fået opgaven.

- Der har i det hele taget været et stor engagement fra mange sider i lokalsamfundet, forklarer Anders Lisvad.

Blandt andet afholdt kommunalbestyrelsen et specielt temamøde.

- Norddjurs Kommune har helt fra starten været meget konstruktive for at finde en løsning for GD-området og samtidig at etablere ungdomsboliger til de mange studerende hos Viden Djurs.

Totalentreprenør hyrer lokale
Det er Aalsrode Tømrerfirma A/S, der er totalentreprenør på opgaven. Her forklarer tømrermester Klaus Allermann, at de generelt i videst muligt omfang benytter lokale underentreprenører:

- Naturligvis skal priserne være konkurrencedygtige, men vores erfaring er helt klar: Gennem samarbejdet får vi oparbejdet nogle faglige netværk, der i arbejdssituationen gør mange ting meget nemmere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11