23948sdkhjf

Rådhusmuligheder indsnævret i Furesø

Valget om ét fælles rådhus i Furesø Kommune står mellem en til- og ombygning af det eksisterende rådhus i Værløse og et nybyggeri på hjørnet af Frederiksborgvej/Stavnsholtvej i Farum.
Beslutningen er truffet efter anbefaling fra rådhusudvalget, som byrådet nedsatte i foråret. Rådhusudvalget peger på, at et samlet rådhus vil betyde bedre borgerbetjening, bedre forhold for kommunens ansatte, bedre sammenhæng mellem kommunale opgaver, samt økonomiske besparelser.

Der bliver arbejdet videre med at beskrive de to mulige løsningsmodeller: En til- og ombygning af det eksisterende rådhus i Værløse og et nybyggeri på hjørnet af Frederiksborgvej/Stavnsholtvej i Farum.

Den videre proces
Frem mod marts 2013 bliver der nu foretaget en uddybende analyse af forhold og konsekvenser ved de to mulige løsninger for et fælles rådhus.

På baggrund af den analyse skal byrådet til marts beslutte sig for, hvor et samlet rådhus skal placeres, dimensioner ved byggeriet samt økonomiske konsekvenser. Herefter skal der frem mod udgangen af 2013 arbejdes med at konkretisere projektet, så byrådet i slutningen af 2013 eller starten af 2014 kan træffe den endelige beslutning og sende projektet i udbud. Målet er, at et nyt rådhus kan stå klart i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078