23948sdkhjf

Hadbjerg Tømrerfirma med opgave på lokal skole

Når Hadbjerg Skole hejser flaget til august 2013, kan skolen også åbne en stor fødselsdagsgave: En ombygget gymnastiksal tegnet af arkitektfirmaet Pluskontoret.
Hadbjerg Skoles gamle gymnastiksal har for længst fået en storebror tæt på i form af HØST-hallen. Det betyder, at der længe har været planer om at inddrage gymnastiksalen til andre formål, og de planer er nu ved at blive til noget.

Seks nye klasseværelser er ved at blive bygget i den gamle sal og de tilstødende omklædningsrum. Samtidig bliver lokalerne med billedkunst, håndarbejde, sløjd og natur/teknik sat i stand.

Arkitektfirmaet Pluskontoret i Aarhus har tegnet projektet, der forvandler den gamle sal til et nyt område for indskolingen og dermed fremmer samarbejdet mellem undervisningen og SFO-delen.

Projekt til ni millioner
Hadbjerg Tømrerfirma har licitationen, og efter planen skal ombygningen af gymnastiksalen til cirka ni mio. kr. være klar, når det nye skoleår begynder til august 2013.

- Bygningen vil lyse op og forskønne skolen, og de nye lokaler bliver en fornøjelse at tage i brug. Samtidig betyder ombygningen, at vi med tiden kan sige farvel til to af vores pavilloner, og det vil også forskønne skolens område, siger skoleleder Niels Fensby, der har fået mange positive tilkendegivelser om byggeriet.

Derudover vil der stadig være to pavilloner tilbage på skolens grund. Det er endnu ikke afklaret, hvornår de skal væk, da det afhænger af den videre udbygningsplan for Hadbjerg Skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11