23948sdkhjf

Nilan etablerer to kompetencecentre til lavenergibyggeri

Ventilations- og varmepumpeteknologileverandøren Nilan etablerer to nye kompetencecentre i henholdsvis Norge og Tyskland.
For at bygge energieffektive passivhuse kræver det en god portion viden om, hvordan alle elementer kan dimensioneres, så de passer til de kommende beboeres behov. Det er en nyere tankegang om energi, hvor blandt andet varme skal udvindes af naturelementerne på en måde, som svarer til husets forbrug.

- At bygge energieffektivt indebærer blandt andet en bevidsthed om opvarmning. Det vil sige, at bygherre allerede i selve dimensioneringsfasen skal tage stilling til det fremtidige varmeforbrug for at opnå den højeste energieffektivitet – og det kræver viden. Samtidig betyder opførslen af passivhuse, der er mere tætte boliger, at et ventilationsanlæg skal installeres. Ellers kan huset ikke ånde, siger Peter Sønderskov, eksportdirektør ved Nilan, en af verdens førende leverandører af ventilations- og varmepumpeteknologi.

Virksomheden oplever stor efterspørgsel på både dens viden om lavenergibyggeri som dens kompakte ventilations- og varmepumpeløsninger.

Efterspørgslen er også direkte årsag til, at Nilan nu efter mange års repræsentation af forhandlere selv etablerer to nye salgs-, service- og kompetencecentre i henholdsvis Råde, Norge, og lidt uden for Hamborg i Tyskland. Her kan kunder få råd og vejledning om virksomhedens energieffektive løsninger samt få nemmere adgang til såvel produkter som know-how.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109