23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A. Gadeberg A/S
Kasper Søholm, Jacob Søholm og Jens Christian Søholm er indtrådt i bestyrelsen hos A. Gadeberg A/S i stedet for Hans Gadeberg, Michael Gadeberg og Torben Svendsen (kilde: BIQ.dk).

A. Gadeberg A/S er en del af byggemarkedskæden XL-Byg.

Alectia A/S
Peter Deleuran Kirketofte er blevet ansat som afdelingsleder for Byggeri hos Alectia A/S i Kolding. Han kommer fra en stilling hos Moe & Brødsgaard.

Ambercon A/S
Jørgen Kjær Jacobsen, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ambercon A/S i stedet for Søren Enggaard, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er John Helmenkamp Mikkelsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Ambercon producerer beton- og facadeelementer. Virksomheden har afdelinger i Støvring og Rødekro.

Det Frie Forskningsråd
Cecilie Rubow og Palle Rasmussen er blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningråd – Kultur og Kommunikation. Samtidig er Daniel Otzen, Lone Gram, Benni Winding Hansen, Charlotte Fløe Kristjansen, Troels Aagaard, Merete Bilde og Lars A. Arge blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Natur og Univers.

Endvidere er Michael Slavensky Dahl, Helena Skyt Nielsen, Ole Hammerslev, Steen Schaumburg Müller og Lene Hansen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Samfund og Erhverv. Derudover er Merete Osler, Niels Ødum og Ulrik Gether blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Sundhed og Sygdom. Endelig er Jan Oskar Jeppesen, Phillip Mayer, Jan K. Schjørring, Annemarie Thuri Kristensen, Hanne Riis Nielson og Jukka Rantanen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Teknologi og Produktion.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

Einar Kornerup A/S
Leo V. Jørgensen er blevet ansat som administrerende direktør hos Einar Kornerup A/S i stedet for Gerner Lassesen (kilde: Licitationen).

Einar Kornerup A/S er en husbygnings-entreprenør, der indgår i EK-gruppen, der tillige omfatter investerings- og ejendoms-selskaber.

Otis A/S
Jean Pierre Dejoux, Frankrig, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Otis A/S i stedet for Jean-Luc Robert Lavenir, Belgien. Samtidig er Thierry Jaillot, Sverige, Sten Henrik Ingvar Nordin, Sverige, og Marc Pierre André Vachette indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mohamed Abdelouhab Bougheroumi, Frankrig, og Riku Matti Kolari, Finland (kilde: Børsen).

Otis er blandt verdens største producenter af elevatorer, rulletrapper og rullende fortove.

Vitral A/S
Christian Borelli-Kjær og Caroline Borelli-Kjær er indtrådt i bestyrelsen hos Vitral A/S i stedet for Christian Skovlund Bech (kilde: Børsen).

Vitral A/S er en dansk virksomhed, der udvikler glastags- og facadesystemer i rustfrit stål og aluminium til virksomheder og private hjem.

YIT A/S
Antti Juhani Heinola, Finland, er indtrådt i bestyrelsen hos YIT A/S i stedet for Tuuka Marjukka Haataja, Finland (kilde: Børsen).

Züblin A/S
Christian Hattendorf er indtrådt i bestyrelsen hos Züblin A/S i stedet for Angelo Evangelista (kilde: Jyllands-Posten).

Züblin A/S beskæftiger sig med projektering og udførelse af krævende projekter indenfor specialfundering og byggegruber samt totalentrepriser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093