23948sdkhjf

Raunstrup Tømrer Aarhus udvider ejerkredsen

Afdelingsdirektør Ole Rasmussen indtræder i ejerkredsen bag Raunstrup Tømrer, Aarhus.
Efter 15 års ansættelse i MT Højgaard tog Ole Rasmussen for to år siden hul på et nyt kapitel i karrieren, da han blev udnævnt som direktør for de omkring 50 ansatte i Raunstrups Aarhus-afdeling. Med virkning fra årsskiftet er han nu blevet medejer.

- Det er en del af koncernens strategi, at vores afdelingsdirektører er medejere af deres egen afdeling, og med Ole Rasmussens indtræden er det nu tilfældet i fire af vores afdelinger. Vores afdelingsdirektører har afgørende indflydelse på de strategiske beslutninger, og vi ser medejerskab som den bedst tænkelige motivation for at skabe gode resultater, forklarer Søren Kristensen, adm. direktør i Raunstrup-koncernen.

Spændende muligheder i et hårdt marked
Ole Rasmussen, der er 51 år, kom til Raunstrup i januar 2011 med et stort lokalkendskab og en solid ledererfaring fra tidligere stillinger i byggebranchen. Hos Raunstrup fandt han det, han søgte:

- Der er ikke langt fra tanke til handling. Det er en fleksibel og kompetent organisation, som gør, at vi er meget omstillingsparate, fortæller han.

Raunstrups ambition om, at en stor del af omsætningen skal komme fra faste kunder, passer fint med Ole Rasmussens egen forretningsfilosofi.

- Rammeaftaler og servicearbejde for faste kunder har altid været vores platform, og den bliver løbende udbygget, blandt andet i kraft af dygtige medarbejdere og fokuseret strategi, fortsætter han.

Administrerende direktør Søren Kristensen uddyber:

- Et centralt element i vores fremtidige udvikling er en øget fokus og målretning af virksomheden og af aktiviteterne. Derfor fokuserer vi udelukkende på de opgaver, som vi mener, at vi er blandt de bedst egnede til at løse, og det betyder meget – både for os, vores samarbejdspartnere samt i særdeleshed for vores kunder, forklarer han.

FAKTA:
Raunstrup har hovedkontor i Aarhus og afdelinger i Randers, Vejle og Silkeborg. Koncernen har siden 1967 stået i spidsen for en lang række total-, hoved- og fagentrepriser og driver desuden mange serviceaftaler – ofte i form af rammeaftaler med kommuner og boligforeninger. Koncernen har ca. 160 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111