23948sdkhjf

Robot hjælper til med 33.000 m² nedrivning

Nedrivningen af en bygning på 33.000 m² kræver kræfter. Nedrivningsfirmaet Kingo Karlsen A/S har derfor sat en robot til at højtryksspule, så bygningen kan blive fri for blyholdig maling, før den endelige nedrivning begynder.
Den store bygning Ny Tap i Carlsberg Byen står stadig. Men det er en kæmpe, som svækkes dag for dag.

Netop nu er en robot gået i gang med at højtryksspule bygningens vandrette flader. Målet er at få fjernet alle spor af blyholdig maling fra lofter, vægge og gulve, før den endelige nedrivning af bygningen sætter ind i begyndelsen af marts.

Mere miljøsanering
Samtidig er håndværkerne gået i gang med Ny Taps genbo, nemlig Carlsberg Danmarks gamle administrationsbygning med facade ud mod Vesterfælledvej. Også her står dagsordenen på miljøsanering som forberedelse til nedrivning.

Den skulptur, som stod foran den gamle administrationsbygning, er blevet flyttet i sikkerhed i et depot. Beplantningen omkring den er taget op, og klargøringen af den kommende byggeplads er i fuld gang.

Dette indebærer også, at en del af parkeringspladsen ud mod Vesterfælledvej er ved at blive lukket af med byggepladshegn, hvorved også dette område bliver indlemmet i den store byggeplads omkring Carlsberg Byens første store byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141