23948sdkhjf

E. Bodilsen Totalbyg vinder uddannelsesbyggeri

P+P arkitekter har sammen med E. Bodilsen Totalbyg og Cowi vundet konkurrenceforslag om opførelse af en ny SOSU Skole i Thisted.
Dommerkomiteen for Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg, har netop offentliggjort vinderen af konkurrenceforslaget om opførelse af ny SOSU skolen i Thisted.

P+P arkitekter har sammen med totalentreprenør E. Bodilsen Totalbyg og Cowi vundet konkurrenceforslaget op opførelse af den nye SOSU skole, der ventes at rumme 220 elever og er på ca. 2.700 m².

Projektet har arbejdet med en bearbejdning af
Fakta
Bygherre: SOSU STV
Størrelse: 2.700 m2
Byggesum: 31 mio. kr.
bygningskroppen, så den tilgodeser de specifikke ønsker der er til samspillet med terræn og omgivelser, til de varierede hold lokaler, og søgt at skabe en spændende og anderledes bygning af høj æstetisk og arkitektonisk kvalitet, der ’sætter spor’ på Lerpyttervej.

Huset er organiseret i en vifte som orienterer sig mod omgivelserne, samtidig indskriver viften sig i en cirkel og har derfor et lille facadeareal og dermed en optimeret energirigtig form. Denne form giver samtidig en organisk, levende figur, der skaber overraskende og utraditionelle rumligheder, inde såvel som ude.

Byggeriet forventes påbegyndt maj 2013 og forventes at stå færdig juni 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141