23948sdkhjf

Elektrikernes arbejdsløshed falder fortsat

Arbejdsløsheden var på under tre procent i El-fagets a-kasse i årets sidste måned i 2012. I Esbjerg-afdelingen var det ned på en tredjedel procent.
Arbejdsløsheden blandt elektrikerne faldt til det sidste i 2012. Generelt er procenten lav, og i nogle af Dansk El-Forbunds afdelinger findes der kun ganske få arbejdsløse. Det skriver def.dk.

Med en bruttoarbejdsløshedsprocent på 2,88 blev årets sidste måned dermed måneden med lavest arbejdsløshed i hele 2012.

Den ’almindelige’ arbejdsløshedsprocent var 2,42. Dertil kom 0,46 procent i jobtræning – altså i alt 2,88. Arbejdsløsheden blandt elektrikerne var dermed konstant faldende gennem det meste af 2012, siden den toppede i april med lige knap fem procent.

Kun fire arbejdsløse i Esbjerg
Når det gælder den geografiske spredning i beskæftigelsen, kan tre af el-forbundets afdelinger glæde sig over en arbejdsløshed på under to procent. Afdeling Esbjerg ligger i front. Denne gang med en arbejdsløshed på kun 0,34 procent svarende til fire ud af 1.162 forsikrede.

Også afdelingerne Sønderjylland og Nordjylland holder sig under de to procent. I Sønderjylland var bruttoarbejdsløshedsprocenten i december 1,53. I Nordjylland var der 1,66 procent brutto.

Med bruttoprocenter på henholdsvis 2,0 og 2,04 var også afdelingerne Østjylland og Lillebælt tæt på at snige sig under to procent i december.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094