23948sdkhjf

Sloth Møller åbner sin fjerde afdeling

Det sydjyske ingeniørfirma etablerer sig i Odense. Afdelingslederen hedder Gert Ekkenberg Hansen og er hentet i Raunstrup A/S.
Det rådgivende ingeniørfirma Sloth Møller med hovedkontor i Sønderborg og afdelinger i Aarhus og København styrker nu sin position på Fyn og i Trekantsområdet. Det sker med etableringen af en full-service afdeling på Ove Gjeddes Vej i Odense.

Det er tilgangen af opgaver på Fyn og i Trekantsområdet, der har banet vej for satsningen. Sloth Møller forventer at skabe 10 nye arbejdspladser på baggrund af etableringen i Odense.

Et område med muligheder
I spidsen for den nye afdeling, der officielt åbner den 1. februar står regions- og kontorleder Gert Ekkenberg Hansen, der kommer fra en stilling som teknisk direktør i entreprenørfirmaet Raunstrup A/S.

- Trekantsområdet og Fyn hører til de områder, hvor vi har haft en stigende opgavemængde. Derfor er det naturligt, at vi styrker vores position i området. Vi ønsker at være dér, hvor det sker og gøre en forskel. I takt med at andre rådgivere tilsyneladende drosler ned, ser vi en fornuftig volumen og gode muligheder for at få vores andel af opgaverne i området. Vi har vundet flere projekter den senere tid, og vi ved at flere er på vej, siger adm. direktør Jørn Plauborg.

Etableringen af kontoret i Odense sker med udgangspunkt i geoteknik- og miljøfirmaet Geotek A/S, som Sloth Møller har ejet gennem en årrække. Selskabet foretager geotekniske og miljøtekniske boringer, og bliver fremover en mere integreret del af Sloth Møller og skifter derfor navn.

Sloth Møller beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Inden for de næste to år venter Jørn Plauborg, at Odense-afdelingen vil beskæftige omkring 10 medarbejdere, hvis primære opgave er rådgivning inden for geoteknik, miljøteknik, anlæg samt energi- og byggeteknik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094