23948sdkhjf

Borgmester i murerlære

Aarhus Kommunes borgmester Jacob Bundsgaard har forud for DM i Skills været i lære som murer. Og når han i dag er færdig på talerstolen tager han udfordringen op om at dyste mod en rigtig lærling i sine nyerhvervede færdigheder.
Når dørene i NRGi Park og Arena i Aarhus i dag slår dørene op vil lærlinge inden for 31 fag dyste om at blive Danmarks bedste inden for hver deres felt.

Og startskuddet til de tre dages konkurrencer bliver sat i gang af borgmester Jacob Bundsgaard, som har sat sig grundigt ind i sagerne. Forud for mesterskaberne har han nemlig været i lære som murer hos Solbjerg Tømrer- og Murerforretning for dermed at være klædt godt på til at konkurrere mod en rigtig lærling i NRGi Park og Arena.

Stor økonomisk støtte
Private virksomheder, faglige organisationer, brancheorganisationer og offentlige instanser fra hele region Midtjylland bakker i stor stil op om DM i Skills 2013 i Aarhus. 39 lokale sponsorer har kontant støttet Danmarksmesterskaberne i erhvervsuddannelser i Aarhus med i alt 4,2 millioner kroner.

- Det er vigtigt, at uddannelse af unge i erhvervsfagene sker i et samarbejde mellem virksomheder, erhvervsskolerne, organisationer og Aarhus Kommune. Derfor glæder det mig meget, at så mange lokale sponsorer støtter arrangementet, siger social- og beskæftigelsesrådmand i Aarhus Kommune, Hans Halvorsen.

Ved afslutningsceremonien på sidstedagen vil Hans Kongelige Højhed, Prins Joachim, overrække præmier til alle dette års danmarksmestre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125