23948sdkhjf

Turbo på boligbyggeri

Efterspørgslen på boliger er stor i København, hvor NCC Bolig nu igangsætter flere byggerier. Blandt andet konverteres et planlagt kontorbyggeri til boliger.
Efterspørgslen på københavnske ejerlejligheder er vokset stærkt i 2012. Kvadratmeterpriserne stiger, lejlighederne bliver solgt hurtigere, og der er færre til salg.

NCC Bolig, der har gang i flere ejerboligbyggerier i København, mærker efterspørgslen – især på attraktive boliger ved havnen. På Krøyers Plads i det indre København er over halvdelen af 38 lejligheder i et nyt svanemærket boligbyggeri solgt på mindre end to måneder. Ydermere er de arealer, der oprindeligt var planlagt som kontor, nu konverteret til boliger. Disse sættes til salg i løbet af foråret.

- Det er for stærkt at sige, at det københavnske ejerlejlighedsmarked er på vej mod de gode gamle dage. Vi er ikke ude af boligkrisen endnu. Men vi mærker en stigende interesse for kvalitetsboliger med attraktiv beliggenhed. København er en dynamisk storby på vej frem, siger Torben Modvig, administrerende direktør for NCC Bolig.

Søger mod byen
Udover byggeriet på Krøyers sætter NCC også gang i 63 lejligheder på Havnevigen, som ligger på Islands Brygge. Lejlighederne vil stå klar i 2014. I forvejen er 40 familier flyttet ind i deres nye rækkehuse på Havnevigen i december.

- Rækkehus-byggeriet bekræfter en stærk trend, vi også oplever med lejlighederne: Moderne mennesker søger imod byen og ikke ud af den. Vi oplever, at ressourcestærke børnefamilier gerne vil bo centralt i København, siger Torben Modvig.

Også i Vejle trodser salget af ejerlejligheder det generelle marked. Derfor igangsætter NCC nu byggeriet af det fjerde tårn i projektet Fem Søstre. Dermed opføres yderligere 48 lejligheder i den centrale del af byen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125