23948sdkhjf

Glaseksperten overtager Klæstrup Maskinsnedkeri

Med overtagelsen af vinduesfabrikken Klæstrup Maskinsnedkeri i Hjørring går Glaseksperten nu ind på markedet for døre og vinduer i træ og træ/alu.
Når vejledning, produktion og levering er samlet ét sted, betyder det kortere leveringstid og knap så høje omkostninger.

Det er rationalet hos Glaseksperten Vinduer og Døre, der har overtaget Klæstrup Maskinsnedkeri med ambitionen om at tilbyde danskproducerede vinduer med en leveringstid på fire uger.

- Vi kan holde leveringstiden nede, fordi vi ikke sender produktionen til udlandet og dermed øger leveringstiden. Vi producerer jo selv alle typer glas, og vi har de bedste konsulenter, der ved alt om glastyper. Så derfor så vi en unik mulighed ved at opkøbe Klæstrup Maskinsnedkeri i Hjørring, der er et veletableret brand i vinduesbranchen. Udvikling er et 'must' for os, og vi vil gerne være med hele vejen rundt i alt fra vejledning, produktion og til levering, så vi kan imødekomme vores kunders behov, fortæller Henrik Sørensen fra Glaseksperten Vinduer og Døre.

Med købet af Klæstrup Maskinsnedkeri kan Glaseksperten levere døre og vinduer i træ & træ/alu, der både har den anerkendte certificering fra DVV (Dansk Vindues Verifikation) og samtidig overholder VinduesIndustriens Tekniske Bestemmelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094