23948sdkhjf

Fejrer 2013 med 150 nye lejligheder

NCC Bolig oplever stor interesse for firmaet boliger, og sætter derfor gang i mere end 150 nye lejligheder.
I løbet af det sidste år så man de første tegn på bedring i boligmarkedet. Ejerlejligheder sælges på landsplan hurtigere og kvadratmeterpriserne er svagt stigende.

NCC Boliger oplever den positive tendens bl.a. på selskabets nye ejerlejligheder på Krøyers Plads og Islands Brygge i København. Begge projekter har leveret flotte salgstal og nyder fortsat stor interesse, så derfor har vi netop igangsat byggeriet af over 100 lejligheder centralt i København.

Danmarks første Svanemærkede lejligheder står klar på Krøyers Plads i september 2014, mens det første lejlighedstårn i Havnevigen på Islands Brygge står klar til indflytning i slutningen af maj 2014.

Hurtigt voksende søskendeflok
Også i Vejle er der nye ejerlejligheder på vej. I et af byens største boligprojekter, Fem Søstre, er der allerede bygget og solgt to lejlighedstårne, mens et tredje er ved at blive opført til lejeboliger.

Nu har den fjerde søster meldt sin ankomst, da de gode salgstakter fra de foregående to tårne er fortsat. Her står 48 lejligheder med udsigt over Ådalen klar til indflytning i slutningen af marts 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125