23948sdkhjf

Confac fastholder momentum

Trods et næsten nulstillet erhvervsbyggeri og en svag udvikling i boligbyggeriet fortsatte Confac A/S i Randers sidste år markant vækst og landede en omsætning på 117 mio. kr.
- Omsætningen voksede 34 procent, overskuddet blev mere end fordoblet, egenkapitalen blev øget med knap elleve millioner kroner og firmaets soliditet steg til 32 procent, samtidig med at vi har nedbragt vores gæld i produktionsfaciliteterne med hele 38 procent, siger en tilfreds administrerende direktør fra Confac A/S, Erling Holm, der med dugfriske og godkendte regnskabstal gør status over virksomhedens udvikling i det seneste regnskabsår.

- Ikke mindst i lyset af et fortsat yderst volatilt og trægt marked, er vi særdeles tilfredse med udviklingen i Confac, og vi er lidt stolte over at dokumentere, at det faktisk er muligt at udvikle en kernesund forretning i en branche, der er ekstremt hårdt underdrejet, fortsætter Erling Holm og peger på, at erhvervsbyggeriet nu er tæt på det laveste niveau i tyve år.

- På den baggrund har vi over de seneste år uden at slippe virksomhedens forretningskoncept med et stramt produktsortiment og toptrimmede arbejdsprocesser haft succes med at brede viften ud som konkurrencedygtig leverandør af betonelementer til byggeri af institutioner og boliger.

Betonelementer vinder markedsandele
Den administrerende direktør fra Confac A/S ser i øvrigt ikke umiddelbare tegn på, at mildere vinde er på vej ind over byggebranchen, og han forudser, at byggeriet også i 2013 vil være præget af ustabilitet og et meget lavt aktivitetsniveau.

- Men, pointerer Erling Holm, anvendelsen af betonelementer er trods faldende byggeri stigende og vinder markedsandele i forhold til andre byggekomponenter – en udvikling Confac’s direktør tilskriver udvikling af elementer med bredere anvendelsesmuligheder, der på samme tid tilgodeser krav om energirigtige løsninger, æstetiske overflader og konkurrencedygtige priser.

- I det lys tror vi på et fortsat stabilt produktionsflow med uændret volumen og prisniveau, og vi forventer med afsæt i fortsat videreudvikling af vores forretningskoncept at nå rimelige resultater i det nye år, fastslår Erling Holm og pointerer afslutningsvis, at Confac med hovedkontor i Randers samt salgs- og rådgivningskontorer i Esbjerg og Roskilde står stærkt rustet til fortsat vækst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204