23948sdkhjf

Optimera puster nyt liv i trælastbranchen

Med ansættelsen af Nick Rønsner som markedschef indleder Optimera et opgør med indgroede traditioner i trælastbranchen.
En markedschef og en salgsorganisation, som arbejder på tværs af forretningerne, er hverdagskost i enhver butikskæde - Undtagen i trælastbranchen. Her styres det professionelle salg fortsat i de lokale forretninger, som man altid har gjort.

Med ansættelsen af Nick Rønsner som markedschef indleder Optimera nu et opgør med de indgroede rutiner og sætter turbo på sin rejse mod moderne kædedrift.

-På mange måder er trælastbranchen ret gammeldags. Alene min titel er et særsyn i vores branche. Det har også givet anledning til et par løftede øjenbryn, at vi løfter det professionelle salg ud af de lokale forretninger og samler det i en organisation, der opererer på tværs. Men det skaber en masse fordele, som man for længst er begyndt at høste i andre brancher, som fx VVS, siger Nick Rønsner, der peger på mere opmærksomhed og ensartede fordelsprogrammer, som nogle af de fordele, kunderne vil opleve.

Giver de ansatte bedre tid til kunderne
-Der er meget administration forbundet med at varetage salget til professionelle kunder. Derfor tilbringer lokale sælgere meget tid bag skrivebordet, som kunne bruges ude hos kunderne. Vores sælgere kan hele tiden være på farten, fordi administrationen varetages centralt. Salgsafdelingen styres fra Optimeras hovedkontor i Ringsted, som også huser projektafdelingen, der håndterer alle projekter og kalkulationer. Det betyder, at vi kan tilbyde en samlet pakke af kundefordele, som er ens uanset om du er tømrermester i Skagen eller Skælskør.

Det er en erfaren mand, Optimera sætter i spidsen for det professionelle salg. Nick Rønsner har været i trælastbranchen siden 1987 og hører til blandt den lille elite af specialister, der både har dyb brancheerfaring og stor kundeforståelse. Han kommer fra en stilling som forretningschef i Optimeras store byggemarked i Ringsted og har før det været i andre trælasthandler samt på den anden side af disken som direktør i entreprenørbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062