23948sdkhjf

Ny direktør i Spæncom

Morten Chrone tiltræder stillingen som adm. direktør hos den danske producent af betonelementer. Han afløser René Kjærsgaard-Nielsen, der fratrådte i december.
Spæncom A/S får ny erfaren mand i spidsen. Morten Chrone, 47, er ny adm. direktør i betonelementvirksomheden, som har hovedkontor i Hedehusene samt fabrikker i Aalborg, Kolding og Vemmelev.

Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos byggevaregrossisten Brødrene A&O Johansen A/S og har stor erfaring fra byggebranchen, både fra leverandør- og entreprenørsiden. Morten Chrone er uddannet murer og bygningsingeniør og har derudover en MBA fra Cranfield University.

- Spæncom har for mig altid stået for det ypperste inden for betonelementer og byggesystemer. Det er en særdeles spændende virksomhed, og jeg er stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for den fremtidige udvikling, siger Morten Chrone.

Vil bringe Spæncon videre
Efter finanskrisen har ramt hele byggesektoren hårdt, ser Morten Chrone frem til at bringe Spæncom skridtet videre:

- Hele branchen er plaget af overkapacitet og mindre gode økonomiske resultater, men jeg ser frem til sammen med medarbejderne at gøre Spæncom til en rentabel forretning. Vi skal udnytte de muligheder i markedet, der spirer efter finanskrisen til fordel for kunderne og ejerne.

Siden december 2012 har bestyrelsesformand Mikko Kilpinen fungeret som adm. direktør i Spæncom efter René Kjærsgaard-Nielsen fratrådte posten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094