23948sdkhjf

Store boligforeninger går sammen om vigtig rammeaftale

Sidst på året forventer organisationer bag mere end 16.000 lejemål at tage nye, fælles rammeaftaler i brug

Boligorganisationerne FA09 og Boligforeningen Vibo har taget første skridt mod en fælles rammeaftale, der skal dække henholdsvis totalrådgivning ved nybyggeri, helhedsplaner og større komplekse renoveringer samt bygherrerådgivning.

– Fordelen ved den nye fælles rammeaftale er, at boligorganisationerne i FA09 og Vibo kan spare både tid og penge, når vi skal finde rådgivere til vores kommende store byggesager, lyde argumentet fra Kasper Nørballe, direktør i FA09, i et opslag på Linkedin om baggrunden for det kommende aftale-samarbejde.

– Ved allerede at have engageret en række gode rådgivere, som vi ved kan løfte opgaverne, sparer vi ressourcer og tid på at skulle udbyde opgaverne, gennemgå tilbud med mere, uddyber han.

Advokatfirmaet Lundgrens er blevet udvalgt til at udfærdige rammeaftalen. Nu begynder advokaternes arbejde med at udfærdige den rammeaftale og de vilkår, som rådgiverne senere skal kunne byde ind på.

Det forventes, at rammeaftalen inklusive aftaler med de enkelte rådgivere er klar til at tage i brug i slutningen af året.

Udbygger samarbejde

FA09 blev stiftet af fem almene boligorganisationer i 2009. Organisationen administrerer 11.500 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn. Boligforeningen Vibo har cirka 6000 almene lejeboliger i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

I forvejen er der samarbejder på tværs af boligselskabernes mange funktioner, hvorfor det ifølge byggechef i Boligforeningen Vibo, Klaus Freddi Juelshøj, giver god mening at styrke samarbejdet yderligere.

– Både Vibo og FA09 står over for større byggesager, hvor vi får gavn af at kunne trække på de rådgivere, der bliver en del af rammeaftalen, uddyber Klaus Freddi Juelshøj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Dropper kurator-krav efter Muffbygs konkurs
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.14