23948sdkhjf

Kortere ventetid på byggetilladelser

Borgerne i Fredericia kan nu se frem til en hurtigere ekspedition på byggesager. Nu speeder kommunen nemlig behandlingen af nogle byggesager op.
Det skriver Fredericia Kommune i en nyhed på sin hjemmeside.

Det drejer sig om ukomplicerede byggesager vedrørende enfamiliehuse, sommerhuse og småbygninger, der fremover vil kunne klares på 14 dage.

Desuden kan erhvervslivet se frem til hurtigere behandling af de mest almindelige erhvervssager.

- For at tilgodese erhvervslivet i forhold til behandling af byggesager vil de mest almindelige erhvervssager blive prioriteret over øvrige sager. Det betyder, at ansøgninger om at opføre kontor, butik, produktion og lager fremover vil blive behandlet indenfor fire uger. Det forudsætter dog, at ansøgningen er fyldestgørende, når kommunen modtager den, at sagen ikke kræver tilladelse efter anden lovgivning og, at sagen ikke er af en karakter, så den skal sendes i ekstern høring. Det skriver kommunen på hjemmesiden.

Kommunens afdeling Plan & Byg er nu gået i gang med at lave et udførligt ansøgningsskema til straksbehandling og en procedure for de aktuelle erhvervssager. Og ifølge nyheden på hjemmesiden, forventer afdelingen, at kunne gå i luften med initiativet i løbet af foråret.

- Jeg er glad for, at Plan & Byg nu kan tilbyde en kortere behandlingstid på mange af de mest almindelige sager. Og forbedringerne for såvel erhvervslivet som almindelige borgere slutter ikke her. Afdelingen har flere initiativer på vej, som vil gøre sagsbehandlingen hurtigere, siger Mads Lund, formand for Teknisk Udvalg i nyheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109