23948sdkhjf

Arkitektfirma vil udnytte international succes

White arkitekter kan vinde sin anden pris for projektet ’Southend Pier’ i London' på den internationale bygge- og ejendomskonference, MIPIM, der løber af stablen i Cannes den 14. marts.
Danske White arkitekter har stor succes i øjeblikket. Ikke nok med, at firmaet står bag flere spændende projekter som Widex, Den Franske Have, Aabenraa Psykiatri og Kastrup Søbad på dansk grund, så nyder man også stor succes i udlandet.

I februar vandt tegnestuen prisen ’Surface Design Awards’ i kategorien ’Public Building Exterior’ for projektet ’Southend Pier Cultural Centre’ i Øst London. Et kulturcenter White arkitekter har opført på verdens længste havnemole, der når over to kilometer ud i Themsen. Projektet blev hædret for Whites innovative overflade- og facadeløsning.

- Southend Pier Culture Center er formgivet med høje ambitioner, og det betyder meget for os, at vores kreativitet anerkendes. Formen er dynamisk og skulpturel, mens dets ydre er valgt med største omhu for at kunne klare det aggressive, salte miljø i Themsens udløb. Vi har været fokuseret på den mindste detalje for at skabe et krystalklart udtryk, forklarer Fredrik Pettersson fra White arkitekter. Han har været projektleder igennem forløbet og er glad og stolt over kåringen.

Succesen skal udnyttes
Succesen med projektet stopper ikke her. På MIPIM, der betegnes som en af verdens største bygge- og ejendomskonference med indflydelsesrige aktører fra internationale sektorer inden for kontor, bolig, detailhandel, sundhed, sport, logistik og industri, er White arkitekter nomineret til prisen ’Best refurbished building’.

Den store internationale opmærksomhed omkring det unikke kulturcenter i London skal nu udnyttes til at tiltrække flere kunder på den kommende MIPIM-messe.

- Den internationale hæder giver os større bevågenhed og dermed bedre mulighed for at fortælle om vores arbejde og sprede viden om, hvad vi kan, og hvordan vi arbejder. Vi vil helt klart udnytte denne unikke mulighed for at tiltrække flere kunder på MIPIM, der er et af verdens største og bedste udstillingsvinduer, udtaler Erik Lindahl, markedschef hos White arkitekter.

MIPIM finder sted d. 12.-15. marts i Palais des festivals i Cannes, Frankrig
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094